Despre Noi


Eartist.ro este cel mai complex magazin de artisti online din Romania. Scopul acestui website este de a usura accesul vizitatorilor la informatiile despre artistii pe care si i-ar dori la evenimentele organizate, informatii precum: biografia si diverse informatii relevante despre un anume artist, melodii demo, videoclipuri din concerte sau show-uri TV, discografie, componenta trupei, conditii si preturi pentru rezervari.

Eartist.ro se adreseaza profesionistilor din showbiz, cluburilor, discotecilor, producatorilor de emisiuni si show-uri TV, agentiilor de publicitate si organizatoare de evenimente, dar si persoanelor fizice care vor sa organizeze evenimente private cu diverse ocazii (aniversari, nunti, botezuri etc.).

Eartist.ro pune la dispozitie cea mai mare si variata gama de artisti romani pentru concerte in cadrul tuturor tipurilor de evenimente precum: evenimente pentru corporatii, concerte in aer liber, cluburi, discoteci, petreceri private, expozitii, targuri, lansari de produse, simpozioane, reclame TV, evenimente culturale etc.

Eartist.ro ofera si servici conexe necesare participarii artistilor in cadrul evenimentelor muzicale organizate precum: scene, sonorizari, lumini si efecte de scena, filmare si fotografiere profesionista a evenimentului, DJ, artificii, masini de baloane, lasere, videoproiectoare, masini de fum si orice alte efecte speciale la cerere.

Eartist.ro iti ofera cele mai bune preturi posibile pentru rezervarea artistilor prezenti pe site. Completeaza formularul de rezervare de pe site in dreptul artistului preferat si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un consultant de vanzari care iti va comunica cel mai bun pret posibil al artistilor preferati.

Eartist.ro ofera artisti din toate genurile muzicale, de la pop, rock, dance, folk, dj, muzica populara, pana la muzica clasica, ambientala si servicii conexe precum DJ, foto, video, sonorizare, lumini si efecte de scena.

Contacteaza echipa Eartist.ro acum si vei primi consultanta gratuita in alegrea artistilor si serviciilor ideale pentru evenimentul tau.

Eartist.ro - Magazinul tau de artisti!