Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Talisman


Descriere

Data infiintarii formatiei `Talisman` este 16 decembrie 1996, prin participarea la festivalul `Om Bun`, unde primeste Marele Premiu. La numai trei luni de la lansarea maxi-single-ului `Atat de singur`, se inregistreaza un record de vanzari: 150.000 de exemplare pe caseta audio, motiv pentru care grupul `Talisman` a fost rasplatit de producator (Intercont Music) cu Discul de Platina. Intr-un an si jumatate de la lansare, trupa a sustinut 250 de concerte.

Semnatar al majoritatii compozitiilor grupului, Alin Oprea este un Scorpion nascut la 20 noiembrie 1971, la Turda. A studiat pianul si vioara la Scoala de Muzica din Cluj si a cantat, de la 15 ani, in trupe rock din Cluj (`Alpha Rock`, `Sin`, `Compact`) si Bucuresti (`Sfinx Experience`).

Tavi Colen s-a nascut la 9 octombrie 1967, la Targu Jiu, si a urmat cursurile Scolii de Muzica si ale Scolii Populare de Arta din orasul natal. A absolvit, in 1995, Facultatea de Drept din Bucuresti. Posedand o voce cu un timbru special, Tavi Colen a cantat in trupe rock de rezonanta in peisajul autohton, precum `Transilvania`, `Voltaj`, `Sin`.

Cei doi Talismani au colaborat o perioada si cu legendara trupa Phoenix.

Incepand cu anul 2002, din dorinta de a deveni o trupa rock in adevaratul sens al cuvantului, cei doi vocalisti coopteaza in trupa inca 4 membri.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)