Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Sophia


Descriere

Sophia are un sound proaspat si atractiv si o voce deosebita si senzuala, care ii reflecta imaginea unica.

Sophia a crescut intr-o familie de melomani din Roznov (Moldova). Tatal ei obisnuia sa bata ritmuri pe dosul mâinii ei si sa o incurajeze pe "micuta Sophia" sa ghiceasca bucata muzicala, in timp ce mama ei ii insufla dragostea pentru limbi straine, literatura, teatru.

Sophia obisnuia sa asculte o varietate de genuri muzicale (clasica, folk, pop, rock), inclusiv Mircea Vintila, Valeriu Sterian, Alexandru Andries si ulterior, Michael Jackson, Human League si multi altii care o inspirau. Cu toate acestea, primul concert la care a participat a fost al tatalui sau!

Sophia si-a dezvoltat arta de armonizare si a invatat technici de utilizare a microfonului, in timp ce lua si lectii de actorie si interpretare.

Dragostea pentru muzica si arta nu a parasit-o niciodata si a crescut in anul 2000 când familia ei s-a mutat la Bucuresti, unde Sophia a absolvit facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii Spiru Haret.

Mai mult, Bucurestiul, cu mediul sau artistic si cu atmosfera sa vibranta, a reprezentat un ‚scenariu’ decisiv in dezvoltarea Sophiei: a cunoscut si a inceput sa colaboreze cu nume importante din lumea muzicala si a divertismentului si, datorita carismei ei, stilului ei international si imaginii captivante, in 2008 celebrul compozitor si solist italian Toni Malco i-a cerut sa faca un duet cu el. Colaborarea lor artistica a dat nastere unei piese extraordinare, indragite de criticii si publicul italian, intitulate Sotto il cielo di Roma.

Dupa succesul sau italian, Sophia s-a intors in Bucuresti, unde cânta sub egida Media Pro Music si lanseaza primul sau single si videoclip: MY LOVE. Acesta este un succes imediat! My Love este unul dintre cântecele de top din playlist-uri timp de peste 4 luni, iar videoclipul este difuzat constant de cele mai bune canale de muzica, inclusiv MTV, fata Sophiei fiind adorata pe sticla. Cateva luni mai tarziu, un alt hit ‚Forever Christmas" vine sa confirme succesul si talentul Sophiei.

Sophia este acum o solista/interpreta matura, tânara si interesanta, având sofisticarea delicata a lui Dusty Springfield alaturi de Regina punk-ului Debbie Harry si emotiile crude ale baladelor rock ale lui Bonnie Tyler. Aceasta fuziune de stiluri rezulta intr-un amestec captivant de secol 21, care este UNIC...asa cum este si SOPHIA.

...Da, SOPHIA s-a intors! S-a intors cu cântece noi, videoclipuri noi, un nou look si un Show Nou multi-media irezistibil care captiveaza audienta si ii ofera magia, farmecul, lumea amuzanta a Sophiei, unde totul este pur si simplu: Sincerely Yours, Sophia.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)