Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Sistem


Descriere

SISTEM este o formatie de percutie nonconventionala. Cei cinci percutionisti cu studii muzicale in percutie si cu o vasta experienta in domeniu canta un repertoriu unic, alcatuit din piese pentru butoaie de diferite marimi si materiale, jante flex, toaca, set de tobe si altele, incluzand efecte speciale cu apa lumini si foc si nu in ultimul rand piese pentru partile corpului, pentru pungi, cani de cafea. lanterne, mingi de baschet, telefoane, galeti, sticle, role de film, pari si alte obiecte.

SISTEM a luat fiinta in noiembrie 2000. Dupa o perioada mai lunga de tatonari privind componenta si stilul, formatia adopta o structura unica in lume, formata din cinci percutionisti care bat la butoaie, accesorii neconventionale si folosesc un set de tobe.

Astazi, formatia inseamna cinci percutionisti profesionisti: un student - Florin Romascu-la Academia de Muzica "Gh Dima" si Robert Magheti, Claudiu Purcarin, Ciprian Rogojan si Toth Zoltan absolventi ai academiei de muzica "Gh Dima" din Cluj Napoca.

Piesele sunt realizate cu ajutorul mai multor compozitii, partea ritmica apartinand formatiei, miscarea si efectele speciale fiind stabilite la repetitii printr-un efort comun. Performanta SISTEM se obtine cu mult exercitiu, repetitiile celor cinci membrii au loc zilnic, dureaza 2-3 ore si sunt completate de studiu individual.

Totul se intampla din datoria de a realiza un show complex, implica regie, efectele pirotehnice, miscarea scenica. Repertoriu formatiei a ajuns, pana acum, la marele public prin aparitii speciale in spectacole, festivaluri nationale si internationale, concerte si emisiuni radio si tv din Romania.

In acest moment grupul are lansate patru materiale discografice iar ultimul lor single a intrat pe locul 79 in RT 100 iar dupa cateva saptamani a ajuns pe locul 5 si se indreapta spre primele locuri.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)