Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Servicii Foto


Descriere

Fotografiile si filmarea evenimentului raman poate singura amintire a nuntii voastre, iar alegerea fotografului si a cameramanului este esentiala in acest sens. Pasiunea noastra pentru arta fotografica si cinematografica, face ca materialul nuntii dumneavoastra sa va rascoleasca gandurile si sentimentele candva traite.

Suntem o echipa de fotografi si cameramani profesionisti. Fotografiem si filmam la nunti si botezuri de 7 ani, saptamana de saptamana. Avem experienta in a surprinde momentele importante ale evenimentului dvs. Suntem constienti de importanta evenimentului si in acelasi timp foarte responsabili. Stim ca orice moment este foarte important si reprezinta o amintire de nepretuit pe viitor. De aceea cautam sa ne perfectionam tehnica de fotografiere de la eveniment la eveniment.
Pentru foto folosim aparate foto de ultima generatie, cum ar fi Canon 5D, cu obiective dedicate din seria L, sau cu aparate Nikon din toata seria D80, D200, D700. Nu ne lipsesc blitzurile specifice , Speed Light 580 Ex – pentru Canon, sau SB 900 pt Nikon.


Va oferim: poze si fotografii de nunta, album de nunta digital, colaje, filmare nunta, botez, transpunere pe dvd-uri, montaj artistic, dvd -uri si carcasa personalizata, sedinta foto de logodna si multe altele.

     

Servicii
                             
Foto:
- fotografiere pe toata durata evenimentului (pregatiri, cununie civila, sedinta foto la cerere in parc sau alta locatie la alegere, cununie religioasa, restaurant pe toata durata evenimentului)
- numar nelimitat de fotografii

- 1 dvd cu coperti personalizate cu toate fotografiile prelucrate
- 100 foto marimea 13x18 mat
-
album foto carte A4 minim 12 pagini
- o pagina web cu fotografiile de la nunta - o cale mai usoara de a impartasi cele mai frumoase momente cu prietenii si familia

Aceasta este oferta standard. Daca doriti sa personalizati oferta, noi suntem deschisi la orice sugestie de-a dvs. Trebuie doar sa ne contactati.   

 

Extraoptiuni:

- album digital 30x60 cm + realizarea colajelor
- album digital pentru nasi / parinti
- hartie metal sau silk la album
- poze pentru invitati 10x15cm + plic
- 1 set cu dvd-urile brute (contin filmarea bruta a intregului eveniment)
- fotomontaj cu poze din copilarie (video)
Extra DVD set

- sedinta foto de logodna
- sedinta foto "trash the dress" in orice locatie la alegerea clientului
- sedinta foto "love the dress" in orice locatie la alegerea clientului
- proiectie la receptie
- filmare cu 2 - 4 camere + montaj
- editarea filmarii din luna de miere

 

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)