Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Roxy Rocks


Descriere

Roxy - she really rocks!

Ce legătură poate fi între o cunoscătoare a limbii hindi, un mare fan al snooker-ului şi muzica rock? Aparent niciuna. Doar dacă pornim de la premisa că pasiuni atât de diferite pot exista într-o singură persoană, iar aceasta nu este alta decât Roxy Rocks! Because she really rocks! Tânăra cântăreaţă de 26 de ani din Târgovişte şi-a luat numele de scenă de la prescurtarea numelui adevărat din buletin (Roxana) pe care a combinat-o cu o poreclă dată de prietenii ei din adolescenţă “exasperaţi" de preferinţele ei muzicale (Rock).

Lansarea sub acest nume, Roxy Rocks, a avut loc în anul 2008, un an în care a şi muncit la albumul ei solo. Asta nu înseamnă că Roxy nu a mai avut tangenţe cu muzica. În oraşul ei natal, Târgovişte, a studiat canto clasic şi muzică uşoară la Şcoala de Arte. Prima apariţie scenică a Roxanei a avut loc în 2003, în cadrul concursului televizat “Alege A.S.I.A.". Destinul ei nu avea să se numească A.S.I.A., ci ceva mai… ceresc, şi anume trupa Heaven, formulă în care a stat timp de trei ani. Începutul propriu-zis al vieţii ei pe scenă a avut loc odată cu lansarea melodiei şi a videoclipului “Du-mă pe o stea", marca Heaven.

În paralel cu activitatea ei muzicală, Roxana a terminat Facultatea de Limbi Străine din Bucureşti, la secţia franceză-hindi, şi nu exclude ca la un moment dat să scoată un cântec al cărui refren să aibă cuvintele în limba hindi. Nu de alta, dar s-ar folosi şi de cei patru ani “de chinuială" din facultate şi, în plus, ar aduce ceva într-adevăr inedit în peisajul muzicii româneşti. Cu toate că niciodată nu a pierdut din vedere cariera ei de cântăreaţă, a mai făcut şi alte lucruri fără legătură cu muzica: a fost traducătoare din franceză şi a lucrat la un showroom de articole sportive. La capitolul relaxare, adoră să urmărească transmisiile de snooker, iar, dacă în acest caz, este o simplă spectatoare, nu excludeţi totuşi posibilitatea să o vedeţi cu tacul în mână, la o partidă de biliard în oraş.

În timp ce pregătea albumul ei solo, Roxy a cântat în 2008 împreună cu trupa ei pe ritmuri de R&B şi pregăteşte multe surprize, printre care colaborări cu violonişti. Tot în 2008, cu siguranţă aţi văzut-o la emisiuni de televiziune interpretând melodia "Azi", melodie ce va apărea pe noul album în două variante: în română şi engleză. Chiar dacă nerăbdarea e mare, până la lansarea oficială a albumului, Roxy Rocks nu se dezminte şi incendiază publicul în concertele pe care le ţine în ţară, cântând...bineînţeles rock. Aşa că, dacă vă e dor de un altfel de Pink, de un "I love rock’n roll", de un Sting în interpretare feminină sau de un "Love of my life", un concert Roxy Rocks e cea mai bună soluţie.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)