Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Residence Deejays & Frissco


Descriere

"Residence Deejays" se naste ca proiect in septembrie 2008 cand Dj Genesys (Marian Untaru) si Sg Vanyaxx (George Fatu), hotarasc impreuna cu producatorul lor (Ionut Untaru alias Frissco) ca este timpul ca pasiunea pentru muzica si experienta dobandita de`a lungul vremii ca muzicieni si dj, sa se materializeze intr`un concept club ce imbina influentele exotice cu stilul balcanic cu mare priza la public, atat de bine exportat la nivel international.

Primul single "Sexy Love" avandu-l pe Frissco ca vocal (unul din producatorii si vocea de pe single`ul "Privacy" - AlexUnder Base) ajunge intr-o perioada scurta o piesa de rezistenta in playlistul cluburilor din toata tara, se clasifica in numeroase top`uri internationale (Grecia, Polonia, Turcia, Tunisia) pe primele pozitii si are un feedback pozitiv, pe youtube inregistrand peste 400,000 views. Iar acesta nu este decat inceputul unui proiect ce se arata de mare succes, Residence Deejays fiind o revelatie pentru anul 2009 dupa cum sustin criticii genului iar primul clip nu intarzie sa apara in aproximativ 2 luni de zile.

Pe 6 august Residence Deejays & Frissco lanseaza official piesa Sexy Love in Tunisia la festivalul de muzica electronica Black Sensation.

FRISSCO

"…fara muzica viata ar fi o greseala!"(Friedrich Nietzsche)

Ionut Untaru cunoscut ca artist si producator sub nick-name-ul FRISSCO, s-a nascut pe 11 martie 1985 Constanta. In anii de liceu descopera radio`ul si tot in aceiasi perioada se apuca de compus si produs muzica. A lucrat ca producator pana in prezent cu diferiti artisti romani si straini.
Este pasionat de muzica, filozofie, arta si fotografie, implicandu-se cu multa pasiune in creatia publicitara a unor brand`uri de renume. Ii apreciaza pe Nietzsche, Michael Jackson (pentru muzica si show`urile unice), Rodney Jerkins,Pete Tong, Carl Cox, Katie Melua si Quincy Jones.

In prezent are propriul studio de inregistrari - Frissco Music Group - studio menit sa descopere noi talente, se trezeste de luni pana vineri la 06:00 A.M pentru propriul radio-show la Club Fm Constanta ( "C"da` morning!) , este producator exclusiv
pentru Residence Deejays, Flavour si Reynna, proiecte la inceput de drum, dar cu siguranta avand ceva de spus pe viitor in show-biz-ul autohton si de ce nu pe plan international si colaboreaza cu DJ AlexUnderBase pentru un proiect club ce se arata de mare succes.

"…nu-mi plac lucrurile pe care le pot obtine usor pentru efemeritatea si lipsa lor de personalitate!"(FRISSCO)

DJ GENESYS

Dj Genesys, pe numele sau adevarat Marian-Ciprian Untaru nascut sub semnul sagetatorului, pe 8 Decembrie 1987, in Constanta. Ambitios si dornic de nou, descopera pasiunea pentru muzica la varsta de 9 ani, moment in care este indrumat de parinti catre Liceul de muzica Constanta unde studiaza vioara si pianul pana la 13 ani cand alege Liceul Sportiv. Practica atletismul timp de 2 ani apoi se reprofileaza catre un alt domeniu si anume electronica. Odata cu admiterea in liceu pe langa pasiunea lui pentru tehnica se mai adauga una, si anume muzica electronica. Isi incepe cariera de dj in 2001 iar doi ani mai tarziu organizeaza si promoveaza diferite petreceri de gen, unde activeaza si ca dj, iar in Octombrie 2007 incepe colaborarea cu un post de radio local C Fm - Club Radio ( Constanta ), iar emisiunea Medication Time pe care o realizeaza, are un feedback bun inca de la prima editie. Muzica este cel mai bun ambasador al unui dj si aici vorbim despre set`urile lui, desigur.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)