Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Raol


Descriere


Raoul s-a nascut la Turda, jud. Cluj-Napoca, in urma cu 25 ani, fiind un Capricorn desavarsit.

Aa debutat in televiziune la varsta de 14 ani, cand a prezentat emisiunea de dimineata la postul local de televiziune. Acelasi lucru s-a intamplat si la televiziunile din Alba Iulia si Satu Mare, unde era moderatorul emisiunilor de divertisment, in mare parte realizate chiar de el....la nivel local. In prezent este moderatorul emisiunii "Matinal Favorit" de la Favorit Tv.

Debutul muzical l-a avut acum 4 ani, in orasul natal, cu albumul "Raoul". Stilul muzical abordat este pop, cu influente dance sau etno. In general piesele lui vorbesc despre dragoste. A urmat apoi lansarea albumului si a videoclipului "Da-mi mana ta". In 1994 a lansat albumul de colinde si cantece de craciun "Deschideti poarta Raiului". Este compozitorul si textierul tuturor pieselor pe care le canta.

A lansat in colaborare cu Mirabela Dauer albumul "As vrea sa-mi dai inima ta", in calitate de compozitor si textier. In prag de sarbatori, tot in colaborare cu Mirabela Dauer, a lansat albumul de colinde si cantece de craciun "Dar din rai".

Ca artist solo, urmeaza sa lanseze foarte curand cel de-al 3-lea album, intitulat "Langa inima ta".

In ultimii 2 ani, a fost in 19 turnee in strainatate, in Germania, Austria, Italia, Anglia si Statele Unite.

In turnee de cele mai multe ori a fost insotit de nume mari ale scenei romanesti: Florin Piersic, Mirabela Dauer, ex. grupul Valahia, Maria Dragomiroiu, Cristina Turcu Preda, Madalina Manole si grupul Autentic.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)