Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Radu Captari


Descriere

Vocea lui are ceva din sunetul paharelor sparte intre dinti, din puritatea votcii si din atingerea divina a doi indragostiti. Unele lucruri nu se schimba niciodata: asa este si cu muzica buna, adevarata si cu talentele care o pun in valoare. Radu Captari intra in aceasta categorie. Si indiferent de vremuri si de moda el va fi mereu aici: prin muzica pe care o canta si prin felul in care o face.

Radu Captari este compozitor si dirijor de profesie insa, ca interpret poate fi incadrat in categoria artistilor de exceptie. Pentru ca el interpreteaza cantand si canta interpretand. Muzica lui spune o poveste in care pe nestiute publicul este atras, participa, sufera sau se bucura si uita pentru o ora sau doua de sine.

Show-ul lui Captari te duce cu gandul la scantei vioaie ce sar din bustenii arzand in soba intr-o casuta pierduta in nesfarsitul Siberiei, la lungi calatorii cu trenul prin tundra inghetata, la bocete si chiuituri, la dragoste patimasa si la nopti cu multe stele. Artistul combina folclorul clasic rusesc cu cel tiganesc si le amplifica cu pasiunea propriilor sale trairi. Nu trebuie sa-l cunosti, sa fi auzit de el sau sa-i stii repertoriul. Prima intalnire cu Radu Captari este ca prima doza de cocaina. Te trezesti ca vrei mai mult fara sa realizezi pe moment acest lucru. Si asta pentru ca in jurul muzicii, cu ajutorul ei si prin felul in care o canta, Radu creeaza o lume diferita, uitata, dar foarte reala, ce te atrage mereu si mereu.

Exista talente si exista artisti. Radu face parte din ambele categorii. Lucru rar.

Radu Captari este din Republica Moldova, a absolvit Conservatorul din Chisinau cu Masterat in dirijat si compozotie la Conservatorul din Moscova, este casatorit are un baiat si locuieste in Bucuresti. Radu este artist exclusiv Music Management.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)