Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Popas Band


Descriere

Popas este o trupa formata din oameni care nu mai cred in sintagma "ce vrea publicul".
Formata in septembrie 2006 de catre Marius Popa (Spin, Latin Expres, Jukebox, Foisorul de Foc), trupa are urmatoarea componenta:

Marius Popa - voce
Laura Luchian - voce
Bogdan Giurea - chitara
Florin Serban - chitara
Gabor Pal - tobe
Nelu Niculae - bas
Gabi Pindici - claviaturi

Piesele de pe primul album, "Flickering Hostile" sunt compuse integral, muzica si text, de catre Marius Popa si au stiluri destul de diferite, de la funk la rock trecand prin pop. Melodiile sunt interpretate cu aceiasi naturalete ca si intr-un concert de club.
Este o muzica sincera bazata foarte tare pe mesaj, melodiile fiind scrise si inregistrate intr-o perioada de circa 2 ani.
Albumul este inregistrat in regim de "live" si nu are niciun sunet generat de computer.
Inregistrarile au avut loc in studioul "Vita de Vie" si au durat 3 luni.
Albumul va fi lansat atat in Romania cat si in Europa, trupa Popas fiind principalul producator al lui.
Marius Popa spune "Am ales sa facem un album care sa sune destul de vechi ca si sound pentru ca eu sunt de parere ca ne indepartam de esenta.Cantam electronic inainte sa invatam sa cantam bine, cu instrumente adevarate, cu afectiune si asta este un pacat! Muzica a fost conceputa sa hraneasca spiritul! Evoluam, luptam, murim si nu observam ca spiritul ne-a intrat la apa! Eu ma opresc din evolutia mea catre nimic aici! Mai am de simtit!".

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)