Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Pink Room feat Antonia


Descriere

Antonia este o romanca nascuta in Romania, dar care la varsta de 5 ani s-a mutat in America impreuna cu familia. A crescut in UTAH si LAS VEGAS.

Canta de la varsta de 10 ani, a facut Scoala de muzica in SUA si a crescut printre oameni de culoare, cantareti de RnB si Soul, stiluri muzicale ce au influentat-o intr-un mod decisiv. 

De curand a revenit in Romania impreuna cu familia, unde a cunoscut un producator de muzica CLUB. Este vorba despre TOM BOXER, care a fost impresionat in egala masura de vocea si frumusetea ei.

Chiar daca si-a inceput cu succes cariera de top-model in America si in Romania, a renuntat la ea in favoarea muzicii.

`Este prima fata top-model care canta cu adevarat. In studio nu am avut ce sa corectez la vocea ei este pur si simplu talent nativ !`, declara Tom Boxer.

Cunostinta le-a facut un prieten comun, antrenorul personal al Antoniei, care a fost impresionat la randul sau de vocea ei.

`Proiectul PINK ROOM este o idee a lui TOM BOXER de a promova muzica romaneasca de club - minimal tech house cu o voce feminina occidentala.  Piesa este deja promovata in mai multe state din Europa.`, completeaza Tom

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)