Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Pavel Stratan


Descriere

Nascut pe data de 11 noiembrie 1970 in localitatea Niscani, raionul Calarasi din Republica Modova, Pavel Stratan este una dintre revelatiile anului 2004 in Romania. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, iar pe scurt, viata lui se prezinta astfel:

* In 1977 canta pentru prima data la chitara pe o scena (la scoala!);
* In 1983 compune primele versuri;
* In 1996 are o prima experienta scenica in calitate de scamator;
* In 2002 lanseaza (in Republica Moldova) primul sau album “Amintiri din copilarie”, aparut si in Romania 2 ani mai tarziu cu acelasi nume.

In Romania a devenit cunoscut odata cu trupa Planeta Moldova, melodiile sale fiind cantate in programul matinal de la KissFM de catre Carcotasi datorita vocabularului, specific moldovenesc si neobisnuit pentru romani, utilizat in piese. De aici si pana la lansarea albumului in Romania nu a fost decat un pas. Piesa "Eu beu", desi nedifuzata excesiv de radiourile romanesti, a castigat cativa zeci de mii de fani pentru Pavel. Videoclipul melodiei ”Eu beu” a fost filmat in statiunea Jupiter, sub apa, in piscina hotelului California. Regizorul Dragos Buliga spune despre lucrul cu Pavel Stratan: “Pavel s-a descurcat foarte bine la filmari, dar era sa raceasca pentru ca apa a fost extrem de rece”.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)