Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Pacha Man


Descriere

 Desi primele influente de raggamuffin se manifesta in Romania in 1993, de-abia in 1998 apare primul album dedicat stilului si ii apartinea pe atunci cvasi-necunoscutului Pacha Man. Originar din Timisoara, dupa un periplu de 7 ani in strainatate, acesta se intoarce in tara hotarat sa faca muzica de care se indragostise afara.

Acel prim album, intitulat „Globuri de cristal”, a avut o arie restransa de promovare si distributie (Banat) dar i-a oferit artistului o serie de colaborari cu scena hip-hop autohtona. Au trebuit sa mai treaca 5 ani pentru a-si vedea visul cu ochii: un album national, la o casa de discuri adevarata. Si iata-l: „Drumul catre rastafari”, prima superproductie de reggae-ragga-rap made in Romania.

Albumul contine 13 track-uri iar primul single, „Acelasi sange”, beneficiaza de un excelent videoclip semnat de Tudor Gramescu, care a reusit sa surprinda perfect atmosfera dorita si care induce privitorul intr-un anumit mediu social. De altfel, marele merit il reprezinta locatia in care s-a filmat pentru ca e chiar curtea in care artistul locuieste. Din punct de vedere liric, temele sunt preponderent sociale si trateaza problemele de zi cu zi ale artistului: diferentele rasiale, viata din cartiere, coruptia, spiritul de competitie, placerile vietii.

O nota in plus e acordata de numele consacrate care apar pe album in calitate de invitati: Ombladon (Parazitii), Raku si Dru Klein, alaturi de MoWeed, colaboratorul de culoare al lui Pacha Man, care canta reggae intr-o romaneasca impecabila, dand un farmec aparte albumului.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)