Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Neylini


Descriere

Neylini este o cantareata romanca, cunoscuta in special pentru hitul de club "Muleina" (2009). Numele ei adevarat este Liliana Nae, iar marea ei pasiune este cultura greaca, ale carei influente le-a imbinat cu succes in muzica ei.

La 19 ani a avut primele contacte serioase cu showbiz-ul, insa rezultatul nu a fost neaparat favorabil: "Showbiz-ul m-a speriat prima oara , am avut momente cand mi-as fi dorit sa nu fiu inzestrata... dar pur si simplu nu am putut sa renunt", recunoaste cantareata.

Dupa ce l-a cunoscut pe managerul Cornel Zidaru, cariera Lilianei a inceput sa prinda aripi: sub numele Neylini (un joc intre literele din numele ei real, cu o savoare usor greceasca) a inceput un proiect muzical centrat pe vocea ei speciala, beat-uri moderne si acordurile unui instrument traditional grecesc, bouzouki.

Printre primele piese pe care Neylini le-a promovat s-au numarat "Apare Soarele din Luna" si "Cu mine nu tine", la care si-a adus contributia si Matteo.

Aceasta din urma a beneficiat de un videoclip, care a prezentat-o pe Neylini publicului roman. Din pacate, insa, initiativa nu s-a concretizat in lansarea unui album.

Neylini a continuat sa sustina concerte si sa inregistreze in studio, a cantat cu Delia Matache (Callatis 2007) si si-a construit ascensiunea pe piata muzicala incet, dar sigur.

In 2009 a inregistrat "Muleina", o compozitie a lui Adi Cristescu, ce avea sa-i aduca succesul mult-visat. Varianta remixata de DJ Andi a propulsat-o in fruntea topurilor si i-a adus primul contract cu o casa de discuri, MediaPro Music.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)