Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Narcisa Suciu


Descriere

Narcisa Suciu s-a nascut In Baia Mare, pe 27 Ianuarie 1975. A absolvit Liceul Mihai Eminescu din Baia Mare, Sectia Franceza-Engleza. Intre 1992-1995 urmeaza cursurile Facultatii de Music-Hall Din Cadrul Universitatii Ecologice Din Bucuresti.

De 8 ani este vegetariana convinsa, regim adoptat si de fiica ei, Daria (7 ani), care are acelasi baby-sitter din prima zi si pana azi, in persoana fratelui Narcisei, Emil.

Posesoare a unui automobil de lux, dar nu indrazneste sa-si ia permis de conducere, pentru ca pastreaza pe corp urmele catorva accidente rutiere.

In 2001 la Zrenjanin (Yugoslavia) a fost la 2 puncte de marele premiu al festivalului care era un Opel Vectra (cu piesa `Lioara, Lioara `, pe care o fredonau in hotel toti ceilalti concurenti)

De cand a venit in Bucuresti (9 ani) sta cu chirie, desi are un apartament repartizat de primarie, dar abandonat de constructori.

Culoarea parului ei este naturala, desi nici macar fiica ei nu crede lucrul acesta.

Este  invitatul prioritar al actiunilor caritabile (vizandu-I pe copiii defavorizati)  - in preajma Craciunului trecut a alinat suferintele unei fetite de 11 ani internata cu arsuri grave la Spitalul “Gr. Alexandrescu” iar de Sf. Maria  a concertat pentru strangerea fondurilor necesare unui orfelinat din Covasna

Sustine activitatea copiilor supradotati (monitorizati de Fundatia “H.Coanda”) in acest sens donandu-si pentru o licitatie pe internet premiul obtinut la Festivalul CERBUL DE AUR in 1997, trofeu  care - licitat intens timp de o luna  - a ajuns la un fan din Spania.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)