Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Marinela Parvu si Taraful Nicu Tane


Descriere

MARINELA  PARVU  s-a nascut in 1976, in comuna Ghioroiu, jud.Valcea si a debutat in muzica populara la varsta de 4 ani, dupa ce ascultase in casa melodii oltenesti interpretate de mama sa. La 15 ani a inceput sa se pregateasca cu profesorul Gheorghe Lazar, la Scoala Populara de Arta din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 1993.

MARINELA  PARVU a participat la numeroase festivaluri si concursuri de folclor, unde a obtinut o multime de premii si trofee. Dar cel mai important lucru pentru ea a fost, este si va ramane recunoasterea talentului si voicii sale din partea unor mari NUME ai scenei populare romanesti, precum maestrii Paraschiv Oprea si Ionel Budisteanu.

MARINELA  PARVU ii datoreaza talentul mamei sale, care i l-a stimulat si cultivat intr-un mod inedit. Atunci cand Marinela avea 3 ani, mama ei i-a pus sub patut o cana cu pamant, aducatoare de talent. Dintre toti cei cinci copii (4 fete si 1 baiat), doar ea are voce si-i duce mai departe pasiunea pentru cantecul popular si mai ales dorinta mamei sale care, intre timp, a decedat. La scurt timp i-a urmat si tatal, iar fratele si surorile au ramas singuri pe lume. Marinela a fost nevoita sa renunte pentru cativa ani la muzica – neaducatoare de venituri pentru ea, s-a angajat si a lucrat ca patiser, meserie pentru care se pregatise la Liceul Economic. Pana intr-o buna zi cand surorile si fratele sau i-au spus raspicat: “Marinela tu trebuie doar  sa canti! Asta a fost dorinta mamei si esti singura dintre noi care poate sa i-o implineasca. Vom avea noi grija de tine!”. 

MARINELA  PARVU a reluat participarile la concursuri si festivaluri, a inceput sa cante cu diferite orchestre si sa-si innoiasca repertoriul. Vocea sa unica, prezenta scenica si mai ales seriozitatea au fost remarcate si de dirijorul si instrumentistul Nicu Tane. Taraful acestuia a fost infiintat special pentru Marinela in 2006 si a suferit in timp mici modificari (s-au adaugat orga, tobe si suflatori) pentru un viitor proiect care a inceput deja sa prinda contur.

MARINELA PARVU i-a cantat NATALIEI OREIRO

Maestrul Nicu Tane a debutat ca dirijor la varsta de 18 ani avand concerte de-a lungul timpului in intreaga lume cu toti marii solisti de muzica populara. A fost director artistic al Restaurantelor “Burebista” unde a cantat seara de seara timp de 7 ani. Atunci cand Natalia Oreiro s-a aflat in Romania pentru concert, Restaurantul “Burebista” a fost ales pentru cina de dupa concert si datorita renumelui violonistului Nicu Tane si vocii Marinelei Parvu care i-a cantat vedetei sud-americane fara intrerupere. Nicu Tane si violonistul Marius Ionita, impresarul si viitorul sot al Marinelei au contribuit substantial si cu orchestratia la realizarea primului CD al sau intitulat “VIS PENTRU ROMANII MEI”. Marinela Parvu si-a desavarsit tehnica vocala tot cu maestrul Nicu Tane care a considerat ca o provocare si hotararea Marinelei de a aborda un nou stil muzical – disco-pop. Doua piese au fost deja reorchestrate special pentru Marinela de catre compozitorul Andrei Kerestely care colaboreaza in continuare cu interpreta si pregatesc impreuna un album pe care-l vor lansa in toamna.

Marinela, una dintre putinele cantarete de muzica populara care poate interpreta cu succes cantece din toate zonele folclorice, a debutat in forta interpretand “Lie, lie, Ciocarlie” celebra piesa a renumitei artiste Maria Ciobanu. Dupa spusele specialistilor, dar si ale mass-media, Marinela reuseste sa cante – citam, “piesa Lie, lie, ciocarlie cu octava mai sus decat indragita “doamna a muzicii populare”! Si daca se spunea ca Maria Ciobanu canta refrenul atat de sus, de nici privighetorile n-o puteau imita, va dati seama cat de... sus il canta Marinela!”.  Ca sa va convingeti ascultati-o si ascultati-i  CD-urile "VIS PENTRU ROMANII MEI" si “Cu TARAFUL DUPA MINE”.
In ultima vreme, am avut ocazia sa cunoastem si o alta Marinela Parvu, cu un look modern, un repertoriu disco, complet nou, cu trupa de dans, dar acompaniata de formatia “Romanian Music Show” condusa de acelasi  Nicu Tane. O “creatie” reusita si de succes a fiului lui Nicu Tane, violonistul Marius Ionita, care ii este iubit, viitor sot, manager si impresar.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)