Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Maria Dragomiroiu


Descriere

Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei sale, doar cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc.

Discografie
Floricica de pe coasta - 1983
Maria Dragomiroiu - 1985
Maria Dragomiroiu - 1987
Maria Dragomiroiu - 1988
Of, lume cum esti facuta - 1990
Viata-i un noroc - 1994
Lume draga - 1996
Omule, om bun sa fi - 1997
Cine iubeste si lasa - 1997
Doamne, multe trag - 1998
Dragoste, otrava dulce - 1999
Cantecul si dragostea - 2002
Viata, viata - 2003
Cantece de petrecere - Mai intoarce Doamne roata - 2004
Inima - 2006
Cantece de petrecere - volumul 2 - Asa trec zilele mele - 2006
De la suflet - Cantece de petrecere - 2009

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)