Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

LLP & John Puzzle feat Chriss-T


Descriere

Paul Vasilescu (LLP) este  Dj & Producer inca din 1997, timp in care a activat in industria muzicala romaneasca in mai multe proiecte. Unul dintre ele se intituleaza EXTREM (1999), alaturi de care a lansat doua piese ce au fost incluse pe doua dintre cele mai de success compilatii house ale vremii.
 
In 2002 a fondat proiectul house DJ PAUL & DJ TEEBEE care a activat doar un an, insa in 2004 a inceput sa produca piese hip-hop pentru trupele aradene.

A urmat proiectul PAUL & SRG alaturi de care a lansat si un album.

In prezent face parte din proiectul house LLP feat. Chriss-T, alaturi de Cristi Ilie.

Chriss-T

Domeniul muzical l-a atras inca din copilarie, inca de pe vremea cand in scoala generala profesoara de Limba Engleza l-a salva de la o nota proasta rugandu-l sa ii  cante colindul ei preferat `Silent Night`.

In liceu s-a hotarat sa isi dezvolte calitatile vocale si s-a inscris in corul bisericesc `Sega 2` din Arad, unde a activat ca tenor pentru o perioada de trei ani. In acesta perioada a mai urmat un curs de teatru unde a avut ca indrumatori pe cunoscutii actori ai teatrului `Ioan Slavici` din Arad. Aici a luat contact pentru prima oara cu scena si a inceput sa viseze la ceva mai mult decat ceea ce facuse pana atunci.

Tot in aceasta perioada a urmat si cursuri de muzica usoara, la Scoala de Arte din Arad. Dupa aceste experiente, Cristi a hotarat ca e momentul sa mai faca un pas pentru a-si indeplini visul si a luat legatura cu compozitorul Cristian Faur, care a considerat ca detine calitatile vocale necesare  activarii intr-o formatie muzicala, ca solist. Asa ca, impreuna cu ceilalti doi colegi de trupa, a format un grup muzical intitulat `No.1`. Impreuna cu `No.1`, Cristi a lansat un album, insa la scurt timp dupa aceea trupa s-a destramat.


In ciuda acestui fapt, artistul si-a continuat cariera muzicala si in urmatoarea perioada a avut colaborari cu actualul partener Paul Vasilescu (cu numele de scena LLP) si Sergiu Suteu (cu numele de scena SRG).

Aceasta colaborare a durat un an, iar genul muzical promovat era hip-hop. Imediat dupa aceea a urmat un nou proiect, alaturi de Paul Vasilescu, un proiect  muzical complet diferit ca si gen decat tot ce a realizat

pana in acel moment, `proiect in care am canalizat multe resurse in vederea transformarii acestuia intr-unul de success in prezent planurile lor au ca obiectiv lansarea pe piata din Romania si strainatate a unui album muzical care sa contina un minim de 8 piese house.`, povesteste Cristi.


Radu Ionut aka John Puzzle s-a nascut in vara anului 1982 in orasul Ramnicu Sarat, Buzau, Romania. Muzica a fost prima sa pasiune si a fost descoperita, bineinteles, de parintii sai cand, la varsta de 4 ani, acesta `canta` la tobe folosindu-se de doua lingurite din lemn si o masa.

La varsta de 7 ani, a inceput sa urmeze cursuri de pian in orasul natal si a continuat studiile acestui instrument pana la sfarsitul liceului. In clasa a 9-a John descopera muzica electronica si isi gaseste o noua pasiune in a produce diverse subgenuri ale acesteia, explorand noi posibilitati cu sintetizatoarele si calculatorul.  Dupa liceul de muzica, artistul in devenire si-a creeat drumul prin mai multe studiouri din Constanta, producand pentru numerosi artisti mai mult sau mai putin populari si colaborand cu producatori romani renumiti in acea perioada, pana cand a reusit sa-si puna bazele propriului sau studio in anul 2002 in Bucuresti.

Pana in acest moment el a produs pentru cel putin 70 de artisti romani in propriul studio, multi dintre ei atingand pozitii inalte in topurile romanesti si straine. John a reusit deasemnea sa semneze proiecte la label-uri straine precum Universal Music UK si Mach1 (Ministry of Sound Division), proiecte lucrate in colaborare cu Level K (Frank Knebel) si semnate cu ajutorul lui DJ VooDoo (Voodoo & Serano). Aceste melodii au fost remixate de nume ca Gabri Ponte, Angel C, Potatoheads, Jean Elan, DJ Raoul si Level K. 

John a fost deasemnea timp de 4 ani vocal, compozitor si producator al trupei de nu metal si rock alternativ Praf In Ochi.

La aproape 2 ani dupa ce PIO s-a destramat, artistul si-a indreptat resursele catre proiectul personal numit John Puzzle ca apoi la sfarsitul lui 2008 s-a lanseze primul single sub titlul All About You.

Dupa lansarea acestui hit, John a inceput colaborari cu diversi artisti, dj si producatori din zona underground a muzicii electronice. In acest moment el lucreaza atat cu dj/produceri internationali ca Paul Thomas, Kalva, Jorgensen, Lojak, Filthy Rich, Kornel cat si nume autohtone ca NTFO, Zagazound, TooDeep, Vali Barbulescu, Allexinno, Jay Criss, Sllash & Doppe, Raoul Russu si multi altii.

In acest moment John Puzzle are mai multe release-uri pe plan international cu ajutorul Sintope Digital si Bang Recordings Italy, cel mai recent numindu-se Orientation si bucurandu-se de un enorm succes printre dj-ii de talie mondiala.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)