Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

K1


Descriere

Grupul K1 reprezinta un trio de producatori, compozitori si remixeri romani. Ei sunt Radu Fornea (Loop Phoenix), Mircea Presel (X-Mann) si Daniel Alexandrescu (Danny Classik).
Grupul s-a creat in iunie 1996, sub titulatura de Proiect K1, debutind cu piese Phoenix, in varianta Project K1. Nu dupa mult timp, membrii trupei au renuntat la ?Project?, deoarece au considerat ca formatia nu mai este un proiect, ci o trupa cunoscuta si mediatizata. Baietii din K1 sint propriii creatori ai vestimentatiei de scena. Ei spun ca, desi pe piata muzicala au aparut tot felul de formatii noi, K1 nu si-a pierdut din popularitate pentru ca si-a pastrat stilul de muzica.
Din iulie 1998, au cooptat si o voce feminina: Georgeta Moldoveanu.
K1 si-a denumit stilul etno-techno-legend. Acest stil a fost creat si promovat de K1 si reprezinta impletirea actualitatii cu istoria.

Prelucrarile melodiilor din repertoriul legendarului grup Phoenix le-au adus faima celor de la Proiect K1. Asociati cu ?Fata verde? , ?Nunta? si alte preluari din perioada Phoenix, cei trei componenti ai Proiect-ului K1 ? Radu Fornea, Daniel Alexandrescu si Mircea Presel ? au dorit propagarea curentului dance, astfel luand fiinta Fundatia ?Generatia Noua? in care au fost cuprinse si alte grupuri precum: Ro-mania, Double D, MB&C, U-Nite, t-Short si, evident Proiect K1.
Incepand cu anul 1998 Proiect K1 se transforma in K1, trupa trecand astfel de faza de proiect muzical. Tot din acea perioada, in trupa este cooptata actuala solista vocala, Gina Moldoveanu, alaturi de care ?Look Phoenix? (Radu Fornea), ?Boonker? (Daniel Alexandrescu) si ?X-Mann? (Mircea Presel) au inregistrat urmatoarele albume si videoclipuri.
Cu 5 discuri editate pana la ora actuala, K1 revin in anul 2002 in mod spectaculos intr-o formula elaborata si animati de un nou slogan ?Nume de cod ? K1 100% live?.
In 1999, agentia UNITED MEDIA ARTISTS detinea exclusivitatea asupra grupurilor K1, RO-MANIA, U-NITE, DOUBLE D, FANTASY, CHIC, PULS, BOOMBASTICK, BASS REFLEX, ?N5, GAZ PE FOC, BRIO. In dorinta permanenta de a diversifica evenimentele muzicale, de a-si imbunatati calitatea productiilor, adaptandu-le cerintelor publicului si ale partenerilor de afaceri, UNITED MEDIA ARTISTS si-a infiintat in primavara anului 2000, propriile studio-uri de inregistrari ? Kontrol Room Studio 1, 2 si 3.
Aparitii discografice


In anul 1997, apare primul material audio K1 ??Fata verde? care beneficiaza si de un videoclip ce ruleaza pe postul national de televiziune o buna perioada de timp. Urmeaza in acelasi an aparitia primului album semnat K1 ? ?Phoenix dance explosion?. La un an dupa albumul ce a readus in prim-plan legenda grupului ?Phoenix?, apare un E.P. intitulat ?Noaptea?, de pe care piesa ce dadea si titlul acestui material a beneficiat de un videoclip.
In anul 2000, baietii de la K1 au editat un alt E.P. caruia i-au spus ?Legenda?. Dupa o incursiune in legendele descrise in acest album, iese pe piata, la un an distanta urmatorul album semnat K1 ? ?Povestea?. Single-ul ales pentru a promova acest material a beneficiat de un videoclip in care efectele speciale au fost destul de generoase pentru a aduce o schimbare in imaginea grupului. ?Iubire de poveste? este titlul cantecului respectiv.
Anul 2002 a inceput in forta pentru echipa de producatori/manageri/impresari totul culminand cu proiectul de a edita impreuna cu Cat Music/ Media Services un album inedit avandu-l ca protagonist pe Tiger 1 , rap-erul din celebrul grup ?Fun Factory? si intitulat ?Tiger style?.
Pe plan muzical K1 lanseaza un nou material discografic sub forma unui E.P. , dar si un nou videoclip ce promoveaza acest album. Noua productie muzicala a celor de la K1 a fost lansata in luna decembrie a anului 2002 si poarta titlul piesei ce promoveaza acest ultim material :?Ma luai?. Videoclipul single-ului ?Ma luai? a fost filmat pe durata unei zile in studiourile ?Bull Production? din Bucuresti.
Implicati foarte mult in industria muzicala romaneasca, K1, prin agentia lor de management si impresariat au reusit intr-un timp relativ scurt sa faca posibila cunoasterea de catre cei din afara Romaniei a productiilor muzicale realizate in cele trei studio-uri proprii (Kontrol Room Studio 1, 2 si 3), prin intermediul grupurilor : Ro-Mania, Etno, Ho-ra.
Tot la capitolul realizarilor pe anul 2002 mai putem adauga o aparitie pe scena Festivalului ?Mamaia?, intr-un recital de 20 de minute ?live?, Radu Fornea et comp au finalizat un nou album ce contine creatii noi, dar si melodii editate pe albumele precedente si refacute cu trupa de acompaniament pentru acest nou material, cum ar fi ??si joaca !?.
In anul 2003, grupul K1 a continuat sa concerteze in spectacole in care cuvantul de ordine a fost ?live?.
Finalul primaverii, mai precis data de 31 mai 2003, ii gaseste pe componentii K1 pe meleaguri straine, in Spania unde sustin un mare concert in Piata Primariei din Alcala de Henares, o localitate aflata in imediata apropiere a capitalei, Madrid.


Gina

NU AR ACCEPTA UN BARBAT PESTE 40 DE ANI
Gina e foarte categorica atunci cind decreteaza ca iubirea ideala nu exista, asta in sensul ca fiecare iubire, in momentul in care se consuma, ti se pare ca e cea ideala. In acele clipe, il consideri pe cel de linga tine ca fiind perfect, intruchiparea iubitului la care ai visat de-o vesnicie.
Mai tirziu, insa, valul perfectiunii se destrama si descoperi ca perceptiile tale n-au fost mereu conforme cu realitatea. Omul cu care credeai ca poti sa mergi pina la capatul pamintului are si defecte. Uneori poti trece peste ele, alteori dificultatile sint insurmontabile si relatia pe care o credeai vrajita s-a prefacut in fum.
Totusi si Gina viseaza , iar cel pe care-l vede alaturi este brunet, cu ochii albastri-verzi si cu parul lung. In principiu, virsta lui trebuie sa fie comparativa cu a ei, iar daca e chiar mai mic nu e nici o problema.
Totusi Gina nu crede in cuplurile in care ea are 20 de ani, iar el 40-50. Nu intelege in ce ar consta avantajul acestor barbati - pentru ea sint trecuti si nici nu crede in ideea ca sint mai versati si stiu sa se comporte altfel cu o femeie. In rest, EL trebuie sa faca parte din lumea artistica si sa fie inteligent si volubil.
Gina e o fire intelegatoare, toleranta : stie ca barbatul perfect nu exista, asa ca e pregatita sa treaca peste defectele lui. Daca tabloul general e promitator, atunci ea se declara satisfacuta.


Radu

OCHII UNEI FEMEI SPUN TOTUL
Iubirea ideala arata, in viziunea lui Radu, ca aceea pe care a ales-o in urma cu sapte ani, adica sotia lui, Andreea. Radu si-a intilnit jumatatea la Piata Romana. Si el si ea isi asteptau partenerii de la momentul respectiv, dar destinul a incurcat itele si le-a rezervat o surpriza de proportii : un coup de foudre ca in filme, in urma caruia ei doi s-au ales cu o casnicie minunata, al carei fruct este Tudor, baietelul lor de cinci ani.
Radu crede in ideea de " la bine si la rau " si tocmai de aceea ii multumeste Andreei pentru rabdarea cu care l-a asteptat si l-a inteles.
?Alte mariaje probabil s-ar fi destramat pina acum ", e de parere Radu.
Durerea lui este ca datorita meseriei sale, imprevizibila si plina de obligatii, timpul petrecut alaturi de familie este mult prea putin. Cheia unei casnicii reusite este dorinta de a fi mereu alaturi de celalalt, de a incerca sa-l recuceresti in fiecare zi si de a gasi modalitati de a disipa rutina cotidiana. Radu chiar marturiseste ca el si Andreea planuiesc pentru la vara o expeditie in insula Pastelui sau undeva, in Africa de Sud. Asta e o provocare care ii mobilizeaza si-n acelasi timp ii uneste si mai mult.
Iubirea lor capata noi proportii, care il pot uimi pe partener si astfel flacara e intretinuta.
In ochii unei femei poti citi ce are in suflet fiindca, Radu e de parere, " inca nu s-a nascut actrita/actorul care sa poata minti atit de bine, incit nici ochii sa nu mai dezvaluie adevarul." De fapt unii nu sint pregatiti sa vada care e realitatea si-atunci se mint crezind ca persoana din fata lor e un actor/actrita desavirsit (a).


Daniel

DORESTE O FEMEIE EMANCIPATA
Daniel cauta o femeie " un pic mai inteligenta decit majoritatea". Traducerea acestei fraze fiind: o femeie emancipata, care a depasit mentalitatea invechita conform careia rolul ei este sa supravegeze cratita si copiii. Nu acesta este genul pe care-l agreaza Daniel. Important este ca EA sa fie ambitioasa, sa aiba o cariera si o sursa de venit proprie, sa aiba un tel in viata. Nici macar nu e nevoie sa stie sa gateasca, doar pentru asta s-au inventat firmele de catering. De asemenea, i-ar placea s-o stie alaturi de el sufleteste, sa se stie sustinut in permanenta, cu o dragoste sincera. In ceea ce priveste sustinerea financiara venita din partea femeii, Daniel spune ca nu l-ar deranja in mod deosebit acest aspect, pentru ca exista momente - sporadice insa - cind se poate intimpla ca asta sa devina o necesitate, dar nu face din acest gen de comportament un principiu de viata.
In general, el este cel care cucereste, iar stratagema lui este una singura : se lasa " citit " pina in adincul sufletului de cea pe care o place. Tocmai de aceea multe persoane din anturajul lui Daniel i-au atras atentia ca este, poate, mult prea bun. Totusi el continua sa-si sustina parerea ca bunatatea deschide multe usi. O relatie se mentine prin compromisuri de ambele parti : mai lasa ea, mai dai tu. Insa, in opinia lui Daniel, traiul linga o astfel de femeie e mult mai incitant decit unul linga o femeie.-mobila, care incremeneste acolo unde o asezi. Cea mai valoroasa declaratie de dragoste nu este un " te iubesc " repetat la infinit, ci un cumul de gesturi care spun uneori mai mult decit o mie de cuvinte.


Mircea

CREDE CA IUBIREA IDEALA E O FLOARE RARA
Mircea e de parere ca iubirea ideala nu se prea intimpla, iar cei care beneficiaza de aceasta intimplare sint fericiti. In viziunea lui, femeia ideala ar trebui sa fie eleganta. Descrierile de tipul inteligenta, frumoasa, etc. sint relative. Chiar si o femeie saraca poate fi eleganta si mai ales, isi poate exterioriza inteligenta prin modul de a se imbraca si de a se comporta. Obirsia nu are relevanta. Chiar daca te-ai nascut intr-un catun neelectrificat poti fi elegant in comportament. Mircea crede ca un om traieste iubirea ideala atunci cind simte ca-si poate da si viata pentru cel de linga el si cind intre cei doi nu exista discutii de genul " stai ca mi-ai luat salariul ". Mircea a dezvoltat chiar si o teorie conform careia oricare dintre noi este, in sufletul lui, un Fat Frumos sau o Ileana Cosinzeana, dar de cele mai multe ori sintem doboriti de negativul din noi.
In ceea ce priveste etapa seducerii, Mircea spune ca la el proportiile sint: 60% a fost cucerit, precum o cetate indelung asediata, dar care nu capituleaza nici macar atunci cand se preda si 40% a cucerit, cu aceeasi perseverenta- Totusi, el e de parere ca daca Dumnezeu nu vrea ca doua persoane sa fie impreuna atunci nu se mai poate face nimic, oricit de staruitor ar fi asediul. Ca sa-ti dai seama daca o persoana te iubeste, nu ai la dispozitie nici un fel de test. Asta nu ti-o spune nici mintea, nici inima, ci acel ceva care e, practic, eter, adica sufletul. In acel moment se ajunge la o vibratie comuna absolut magica, o vibratie care ramine inscrisa in memoria afectiva si astfel nu se mai pierde niciodata. Poti sa fi despartit de persoana iubita de oceane, munti, mii de kilometri - nu conteaza !! Important e ca tu o porti in suflet si atunci ea e mereu cu tine.
Mircea ar putea fi descris ca o persoana dependenta de iubire, " dar ", precizeaza el, " numai in momentul in care femeia ideala apare la orizont", altfel solitudinea poate sa aiba si partile ei bune. Oricum, el e in expectativa

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)