Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Impact


Descriere

Impactul a inceput in 1999, in Timisoara si in mintea a  doi copii cu vise marete si planuri de viitor indraznete. Inainte de acest nume, a fost Rares Timis care isi cauta solistå printr-un casting organizat la sediul radioului unde lucra. N-a fost tocmai un safari, dar nici usor n-a fost. Cea care avea sa ia taurul de coarne, Cristina Haios, s-a lasat asteptata, fiind ultima care s-a prezentat in fata unui Rares aproape exasperat de vocalizele anterioare.

Acest an marcheaza cel mai important moment al trupei, de la infiintare. Scenariile pot fi multiple si foarte romantate, dar in realitate, lucrurile sunt mult mai simple: dupa 10 ani de munca, de implicare si de realizari, Rares a simtit nevoia unui alt inceput.
Daca pana in acest moment Impact a existat in aceeasi formula, iata ca a venit si clipa schimbarii, pe un fond de rebeliune interioara a celui care a fondat trupa.
Nu se poate vorbi despre neintelegeri, sau lipsa de inspiratie. Se poate vorbi despre lucruri ca: dorinta de a evada, de a rupe rutina, de a cunoaste alte locuri, dorinta de a fi altfel ca pana atunci. Toate acestea sunt legate de Rares.
Legata de viitorul trupei Impact este, in continuare, Cristina, care a facut un fel de intelegere cu fostul ei coleg sa duca mai departe proiectul pt care amandoi au muncit 10 ani. In ajutorul ei a venit cel mai bun prieten, Mayer, care nu este nici el un novice in ceea ce priveste industria muzicala. (Este fondatorul proiectului  Evolution of sound si a facut "scoala" showbiz-ului romanesc in turnee, alaturi de multi artisti). Pe un fond de intelegere si de scopuri comune, colaborarea intru ridicarea proiectului Impact la urmatorul nivel este extraordinar de promitatoare. Venirea lui Mayer in Impact poate fi tradusa ca un refresh binevenit si nu poate decat sa atraga atentia intr-un mod pozitiv.
Planurile sunt multe si bine puse la punct. S-a cautat o schimbare de sound si s-a gasit o formula de succes, care a impresionat multi oameni de specialitate. Aparitiile pe scena vor suferi transformari considerabile, dorindu-se un nou concept, mai dinamic, mai fastuos, mai exploziv.
Exista toate motivele si motivatiile pt ca noul vechiul Impact sa fie mandru de noul IMPACT, iar de la expectante la confirmari nu mai sunt decat cativa pasi mici...

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)