Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Horia Brenciu


Descriere

Născut în Braşov pe 27 august 1972, Horia Brenciu şi-a început cariera în domeniul divertismentului ca prezentator de televiziune. De la emisiuni pentru copii (Tip Top Minitop, Kiki Riki Miki) până la matinale şi concursuri, le-a experimentat pe toate. Cei mai mulţi dintre români, când aud Horia Brenciu încă se mai gândesc la Robingo.

Din 1993 până în 2000 a fost prezentator/realizator/producător la TVR. Între 2000 şi 2003 a lucrat pentru Antena 1, după care timp de un an a colaborat cu Naţional TV.

În 2002 a pus bazele HB orchestra, pentru care este lider vocal şi cu care interpretează piese din repertoriu personal şi internaţional cu peste 400 de titluri din următoarele genuri muzicale: swing, pop, rock, gospel, jazz, latino, country.

Absolvent în 1998 al „Academiei de Teatru şi Film Bucureşti”, Horia Brenciu a debutat ca actor în 2006, cu un rol în serialul „Om sărac, om bogat”.

S-a remarcat ca realizator şi coordonator de campanii caritabile, cum ar fi „Teledon”, „Ajută-i să zâmbească”. A fost protagonistul spectacolului "Robin Hood & Co" - musical cu numere de circ, peste 30 de reprezentaţii la Circul de Stat Globus din Bucureşti. Producător/prezentator al seriei de spectacole "Cabaret Nights at Hilton", spectacole bianuale cu durata de 3 zile.


În 2008, Horia Brenciu a lansat primul său album "35", un material în care artistul abordează stilul funk şi soul, genuri foarte putin exploatate de către artiştii din Romania, dar cu o lungă istorie în muzica internaţională.


În cele 11 piese prezente pe "35", ascultătorul poate descoperi mai multe influenţe muzicale, toate, însă, pornind de la funk.
"Funky Party", este piesa care deschide albumul şi, totodată, primul single promovat. Este o melodie elaborată în care instrumentele parcă se invită unul pe celălalt să urmeze linia muzicală bine stabilită, din care rezultă un ritm aparte.


"Septembrie, Luni", dar şi "It's You", featuring-ul cu Kamara, sunt două piese lente, cu influenţe soul, care reuşesc să atingă sensibilitatea interioară a oricărui ascultător.
Albumul ne invită să descoperim mai departe toate ingredintele secrete pe care Horia Brenciu le-a presărat şi în piese ca: "Lucruri Simple", "La la la la", "Close To Me", "La Fel", "Cine Eşti Tu?", astfel încât audiţia întregului material să fie una specială, iar senzaţia să fie aceea că, într-adevar, asculţi altceva faţă de ce s-a încercat până acum pe piaţa muzicală românească.


În mai 2010, Horia Brenciu a lansat cel de-al doilea album din cariera sa, “37”, despre care spune că este inspirat de femeie şi de dragoste, “din dorinţa de a da viaţă sentimentelor şi gândurilor”.


Pe CD, în afara celor 12 piese, este disponibil şi clipul piesei "I love you" (prima compoziţie a artistului) şi un interviu cu Horia Brenciu şi orchestra sa.  Artistul îşi descrie cu mândrie ultimul album, spunând “în afară de starea de melancolie pe care ne-o dă primul single, Ultimul Dans, pe 37 mai sunt şi stări de nervi, de lacrimi, de nebunie, de mare placere, de sublim şi de un romantism incurabil!”

Pe 26 mai 2010 Horia Brenciu şi orchestra lui au oferit un concert live din studioul Europa FM. Brenciu a cântat piese de pe cel mai nou album al său,"37", piese de pe albumul de debut „35”, coveruri ale pieselor care se difuzează la Europa FM. Întregul spectacol a putut fi urmărit în direct şi pe www.10ani.europafm.ro

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)