Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Heaven


Descriere

Trupa Heaven este formata din Adina Postelnicul, Roxana Postelnicul (sora Adinei) si Aliana Rosca. Bazele trupei au fost puse in anul 2005 cand Adina a participat la concursul “Alege ASIA” de la PRO TV si a cunoscut-o pe Roxana Spoiala. Cele doua au cooptat-o si pe sora Adinei astfel cele 3 au inceput sa cante sub numele de Heaven.

Singelul lor de debut “Pentru totdeauna” a fost un succes aducandu-le recunoasterea publicului precum si un premiu la MTV Romanian Music Awards 2006 pentru “Best New Act”. Al doilea single al formatiei “Du-ma pe o stea” a avut si el success, de asemenea si “O parte din Rai” care a beneficiat si de un videoclip foarte apreciat de public.

In 2007 Heaven a colaborat cu celebra formatie Americana No Mercy pentru melodia “Let’s Dance”. In acelasi an primesc inca un premiu la MTV RMA pentru cel mai bun website.
In 2008 Roxana Spoiala ia decizia de a parasi fomatia care o consacrase pentru a incepe o cariera solo, astfel in Heaven isi face aparitia Alianna. Primul single al formatiei in noua formula este “Kiss Me”.

Anul 2010 putem spune ca a insemna revenirea trupei in pozitiile fruntase ale clasamentelor, “Sexy Girl” dovedindu-se a fi unul dintre hiturile verii. Melodia compusa de Gabi Huiban si echipa Gala Records si promovata de Heaven a cucerit rapid ascultatorii din Romania si nu numai, fetele fiind solicitate tot mai des sa concerteze in strainatate. Astfel au stationat saptamani bune in topurile din Malta si Cipru avand si cateva mini-turnee in tarile respective.

 

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)