Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Hara


Descriere

Trupa Hara a fost infiintata in mai 2000 la Cluj-Napoca. Membrii trupei descriu ca stilul muzical care le caracterizeaza muzica este rock european cu influente etno si alternative.

 

Componenta:

 

Flavius Buzila (voce, chitara) este membrul fondator si liderul trupei. A absolvit Facultatile de Litere si Limbi Moderne Aplicate. A urmat cursuri de canto timp de cinci ani si a mai studiat chitara pe o perioada de 10 ani.

 

Marius Astilean (vioara) a absolvit Academia de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca. Marius este violonist la Opera Romana si a colaborat cu orchestrele filarmonice din Cluj, Satu-Mare, Oradea, Sibiu, Cvartetul Transilvan, Corul Filarmonicii din Cluj, Corul Antifonia si a fost in numeroase turnee in strainatate. E-mail: marius@hara.ro

 

Iulian Udrea (voce) a absolvit Facultatea de marketing si comert exterior Bucuresti si Audio Master Sound Londra.

 

Vlad Cretu (voce, chitara) a absolvit Conservatorul din Bucuresti (sectia chitara)

 

Alex Lambrino (bass, voce) a colaborat cu mai multe trupe de diverse stiluri de la pop rock pana la blues, funk, soul si jazz.

 

Sabin Tarabega (tobe) este student al Universitatii de muzica Bucuresti.  

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)