Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Elena Gheorghe


Descriere

Elena Gheorghe este jumatate machedoanca, jumatate ardeleanca, provine dintr-o familie de preot si crede cu tarie ca cel mai important lucru din lume este  familia ei. Are o sora, Ana, ziarista, si un frate, Costin, fotbalist la Sportul Studentesc. Mama e, Marioara Man Gheorghe, este cantareata de muzica populara si ii multumeste ca i-a insuflat dragostea pt muzica.
       
La doar 3 ani debuteaza pe scena muzicii populare impreuna cu mama sa, Marioara Gheorghe, cu melodia "Sus in deal in poienita". Canta impreuna cu mama sa pentru majoritatea evenimentelor prezentate de Marioara Murarescu. In clasa a cincea se inscrie la Palatul National al Copiilor, unde a luat lectii de canto, iar mai apoi ajunge solista Cercului Armonia cu care participa la multe concursuri, turnee prin tara. In scoala generala a jucat handbal si a continuat  sa-si urmeze visul,acela de a canta.
       
In anul 2000 castiga trofeul Ursuletul de aur (Baia Mare) cu piesa "One momente in time - Whitney Houston". In 2001 participa la Festivalul Mamaia la sectiunea "interpretare", cu piesa "Dau viata mea". Este chiar mezina festivalului (16 ani), nu castiga decat o experienta de neuitat si o prietena. Adela Popescu, cu care mai tarziu formeaza trupa "Viva".
       
Castiga concursul de Miss Boboc din cadrul liceului de muzica Dinu Lipatti, unde studiaza actoria si canto clasic. In anul 2003 devine solista formatiei Mandinga, un proiect ce avea sa se bucure de mare succes

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)