Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Annes


Descriere

Annes este dependentă de publicul său

În 2007, într-o noapte, Annes a fost răpită, legată de mâini cu o frânghie, băgată într-o canoe care, pe alocuri, era şi spartă şi transportată spre malul unui lac. "Deja mă vedeam în lac, eu neştiind să înot. În plus, mai eram şi legată la mâini! Am trecut prin momente de panică îngrozitoare!". Nici o spaimă însă nu e prea mare şi niciun sacrificiu prea descurajant pentru a o face pe Annes să renunţe la cântat. Căci evenimentele mai sus descrise nu sunt altceva decât filmările la videoclipul „Cu tine, doar cu tine”. Iar, dacă pericolul prin care Annes a trecut pare puţin probabil, emoţiile şi trăirile ei au fost extrem de reale.

Ana Constantin a început să cânte încă de mică, prima dată urcând pe o scenă la un concurs pentru copii în tabăra de vară de la Strunga, în Iaşi. După tot ceea ce a însemnat serbări şcolare, concursuri de muzică, alături de ceilalţi copii ce alcătuiau corul şcolii, lecţiile de mandolină şi chitară şi altele, a urmat un drum care s-a scris firesc, cu absolvirea Şcolii Populare de Artă, la clasa Viorela Filip. A luat lecţii de canto în particular timp de şase ani: cu profesoara Mia Tiaha (pentru care a scris, în memoria ei, piesa “Mi-e dor..”), cu Crina Mardare (Sfinx Experience) şi, mai apoi, cu Dana Dorian. „Am ştiut dintotdeauna că muzica va deveni profesia mea, aşa că nu am lucrat în alt domeniu şi nici nu m-a pasionat vreo altă activitate”.

Sub numele de scenă Annes, care provine de la numele din buletin “la plural”, lansează în decembrie 2002 primul album, “Înger bun”. Pentru acest album a colaborat cu Sly Tossa, un interpret de culoare, de origine nigeriană. Cum nimic nu e întâmplător în viaţă, “printr-un cerc de prieteni am ajuns să o cunosc pe iubita de atunci a lui Sly Tossa. Deoarece în peisajul românesc din 2002 nu existau încă astfel de formule, mi s-a părut interesant să încerc”. Ea cânta dance, Sly venea cu elemente de rap; dar această combinaţie nu avea să dureze mult deoarece Annes s-a îndreptat spre pop-rock. La scurt timp, a obţinut un premiu MTV şi tot în această perioadă a avut bucuria de a cânta (ca backing vocal) cu Laura Pausini, unul din idolii din adolescenţă.

Peste trei ani, în 2005, Annes se prezintă cu alte colaborări muzicale pe noul album, „Dependentă de tine”. De data aceasta a lucrat alături de Robby G. şi Papa Jr. pentru compoziţii şi orchestraţii, şi cu DJ Cojones (Adrian Despot) şi Pupe de la Viţa de Vie pentru remix-ul la „Mi-e cald”. Versurile pentru toate cântecele sunt semnate de acelaşi autor: Ana Constantin. Mai din glumă, mai din joacă, Annes a mai tradus versurile unor melodii internaţionale pe care le-a şi adaptat, iar, în liceu, ca aproape toţi tinerii, şi-a pus talentul la încercare cu poezii. Numai că Anei i-a şi ieşit, aşa că, atunci când s-a pus problema versurilor pentru primul album, s-a luat la întrecere cu ....textierul. Iar Annes a fost declarată câştigătoare.

Anul 2008 a fost pentru Annes unul de schimbări şi de bucurii. Încă din primăvară se anunţa un an extrem de promiţător, căci Annes a devenit artistul casei de discuri Cat Music. În iunie, Annes a filmat cel de-al şaselea videoclip din carieră, la piesa „Atât de greu” - o baladă compusă de Gabi Huiban. „Atât de greu” este şi single-ul care anunţă noul album, ce va fi lansat în 2009. Pentru noul album artista a colaborat cu Gabi Huiban, Costi Ioniţă, Robby G., Keo şi Cornel de la Vank, Adrian Romcescu şi un tânăr compozitor din Germania Lukas Hreisenauer. În scurt timp, “Atât de greu” îi aduce Annei şi compozitorului Gaby Huiban premiul pentru “Cea mai bună compoziţie”, la Gala premiilor Romanian Top Hits de la Bacău.

Anul 2008 s-a terminat cu un frumos cadou pentru Annes, căci în decembrie a cântat în deschiderea concertului unuia dintre cântăreţii ei preferaţi: David Bisbal. Cum nimeni nu poate să cunoască viitorul, nici Annes nu ştie ce i-a rezervat destinul şi când va ajunge să cânte în deschiderea concertelor celorlalţi artişti preferaţi: Gabrielle şi Celine Dion. Până atunci, viitorul apropiat este predictibil: anul 2009 vine cu un nou album, semnat Annes.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)