Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Andra Sandel si Aurora Mihai


Descriere

  

 Andra obţine şi premiul pentru cea mai bună voce a momentului la Festivalul Cântecului de Dragoste în anul 2003.
A participat şi la Eurovision unde a iesit pe locul 1 in prima semifinala. Este considerata una dintre cele mai mari voci feminine din muzica Românească.

 

Sandel este un om bun. Om bun si harnic, cu frica de Dumnezeu. Ca orice om, s-a luptat pentru a-si indeplini visele. Iar visul lui cel mai mare a fost sa faca oamenii sa se simta bine, sa rada, sa cante. Pentru un astfel de om, voia buna din ochii celor din jur este cel mai frumos dar pe care il poate primi. Aceasta este rasplata cea mai de pret pentru un artist. Iar Sandel este cu siguranta un artist adevarat, cu har si daruire pentru tot ceea ce face. Cand un om isi pune sufletul in munca lui, totul merge de minune

 

Dupa succesul incontestabil al primului si celui de-al doilea album de muzica populara, Andra, Sandel si Aurora Mihai lanseaza la acest final de an un nou album de aceeasi factura: "O familie populara"!

Impreuna cu MediaPro Music, cei trei promoveaza 10 piese noi, dar si varianta etno a binecunoscutului cantec "Lucru mare-i omenia".

Albumul "O familie populara" contine cantece traditionala romanesti, un triolet cantate de cei doi frati impreuna cu Aurora Mihai, "Iarta frate ca sa fii iertat", melodii cantate individual de catre Andra – "Dar-ar naiba in tine dragoste" si Aurora Mihai "Nu as vrea", dar si melodii interpretate de Sandel si Aurora Mihai - "Mi-a batut iubirea in poarta"," Lucru mare-i omenia" sau "Nu sta mandro suparata".

Cantecele incluse pe album sunt melodii traditionale din aproape toate zonele tarii, dar in special din zona Banatului si Ardealului.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)