Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Anca Badiu


Descriere

A studiat in Romania canto, dupa care si-a continuat studiile muzicale in Italia, tara in care a locuit vreme indelungata.

Din februarie 2002, Anca devine cea de-a patra membra a trupei Class, dupa plecarea Mihaelei Florea. Impreuna cu trupa CLASS a lansat albumul “Intr-o zi” care include piesa “Luna mi-a zambit” – iar in 2004, lanseaza albumul “Pentru dragoste”. In perioada cat a fost membra Class, Anka s-a bucurat de un mare succes la public.

In 2006 Anca Badiu a inceput lucrul la un proiect solo care a fost finalizat la sfarsitul anului. In ianuarie 2007 a fost lansat in eter noul sau single „Nopti de dor” care beneficiaza de un videoclip de exceptie iar in februarie acelasi an a fost lansat si primul ei album din cariera solo.

In vara lui 2007 a fost lansata cea de-a doua piesa a Ancai : “My Baby (tell me why)”, impreuna cu videoclipul.

Prima balada din cariera solo a Ancai – “Cineva” -  s-a lansat in primavara anului 2008 si a avut parte de un videoclip in totalitate 3D.

Tot in 2008, de Craciun,  Anca a lansat un al doilea single in engleza – “Fade Away” -  prima piesa din viitorul ei album.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)