Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Analia Selis


Descriere

Analia Selis este originara din Argentina. Nascuta in zodia Taurului, Analia marturiseste despre ea ca este foarte sincera, sentimentala si fericita (despre care spune ca este o stare obligatorie).

Absolventa a Facultatii de Arte Muzicale din San Miguel, Argentina, Analia are un trecut muzical impresionant atat in ceea ce priveste performantele obtinute (diploma in educatia muzicala si diploma pentru perfomante vocale), cat si in ceea ce priveste reusitele artistice.

Tanara interpreta, posesoare a unei voci plin de sensibilitate, doreste sa convinga publicul ca muzica este cel mai frumos mod de a exprima sentimentele pure si curate pe care le simtim fata de cei dragi. Analia Selis, solista care a reprezentat Argentina la festivalul “Cerbul de Aur 2004”, unde a obtinut locul trei, a hotarat sa-si continue cariera muzicala in Romania.

Mesajul pe care il transmite Analia este cel de iubire, iubire fata de tot ce este in jur. Ea s-a inspirat atat din cultura si traditiile Argentinei, din situatia social – politica a tarii sale si s-a lasat influentata de cantareata argentiniana Mercedes Sosa si de Elib Regina (Brazilia).

Cantecele Analiei sunt fie creatii proprii, fie adaptari traditionale in ritmuri de rumba si bolero. In compunerea ritmului muzical si a versurilor, Analia se inspira din sentimentele sale fata de tara, familie, prieteni, iubire. Materialul muzical contine melodii lente (balade), dar si piese ritmate. Artista argetinianca colaboreaza cu Razvan Grigorescu la chitara, Ati la percutie, dar foloseste si contrabasul in unele pasaje.

Desi este constienta ca vine cu un stil nou pentru Romania, Analia este increzatoare in succesul sau, deoarece mizeaza pe originalitate. Ascultand muzica Analiei se obtine o stare de caldura sufleteasca si , speranta.

Pe langa activitatea muzicala, Analia este pasionata de studiul limbilor straine (a urmat cursuri de limba germana si limba franceza in cadrul prestigioasei institutii de invatamant Harvard si a invatat limba italiana in Argentina, la Facultatea „Dante Aligheri”), dar cea mai mare dorinta a ei este de a face cunoscut ritmul pur latino american.

Idealul sau este ca prin intermediul muzicii sale sa vada publicul fericit.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)