Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

Album Foto 30X30


Descriere

Albumul pentru fotografii trebuie sa denote magia momentului care v-a marcat vietile dvs. O marturie ce dainuie in timp pentru a spune poveasta dvs genaratiilor ce va vor urma. Se spune ca o poza valoreaza cat o mie de cuvinte, atunci putem spune ca un album este  de nepretuit. 

In randurile de mai jos va prezentam cateva informatii utile pentru a lua decizia corecta privind albumul dvs

Despre coperti
entru cei traditionalisti, se potrivesc copertile din piele. Se pot folosi coperti din piele ecologica, in cateva variante de culoare. Sau pentru cativa zeci de euro in plus, se pot folosi coperti din piele lucrata manual, cu diverse modele in relief si care sunt unicate. Sunt adevarate opere de arta, unele aratand ca niste picturi in culori placute.
Copertile din piele dau durabilitate albumului si sunt foarte placute. Pentru protectia colturilor se pot pune coltare aurii sau argintii. Copertile de piele au un singur defect, nu se pot personaliza. Sau mai bine spus nu se pot personaliza fara sa li se strice aspectul. Inscriptionarea in folio este o varianta, dar da un aspect ieftin si desuet. Din dorinta de personalizare au aparut copertile din canvas.

 Un album foto cu coperti din canvas este alegerea modernistilor. Canvasul este o hartie foto cu textura ca de material textil care se casereaza pe carton. Avantajul copertilor din canvas este personalizarea la maximum. Se poate folosi orice fotografie sau montaj foto, se pot scrie diverse lucruri pe coperta din fata si cea din spate, si chiar pe cotor. Pentru protectia copertilor, canvasul se plastifiaza. Asta-i confera nu numai durabiltitate dar si o protectie impotriva razelor UV. Copertile din canvas rezista mai bine la zgarieturi decat cele din piele. O coperta din canvas este usor remarcata pentru caracterul sau unic.

Despre dimensiuni
In fotografie mai mare inseamna mai bine. De aceea, am ales ca un album foto standard de nunta sa aiba dimensiunea de 30x30cm. Asta inseamna ca deschis va avea dimensiunea de 60x30cm. Acest format permite ca atat fotografiile verticale, cat si cele orizontale sa fie de 28-30 cm (aproximativ un format A4). Exista pe piata albume de mai multe dimensiuni, dar 30x30cm este perfect ca format, credeti-ma! Unele poze orizontale, care sunt interesante si prezinta impact vizual se pot pune sa ocupe intreaga suprafata a albumului. O fotografie deosebita, printata impecabil, la dimensiunea de 60x30cm va impresiona pe oricine.
Grosimea albumului este conditionata de legatorie. Prea mule pagini vor duce la instabilitatea volumului, prea putine pagini vor duce la insatisfactia mirilor. De aceea, am ales ca albumul sa contina 60 de pagini, sau 30 de file. In functie de machetare, pot incapea 60-70 de poze.
Am mai gandit un album, mai mic, pentru nasi sau parinti care are dimensiunea de 20x20cm si 60 de pagini sau 30 de file si care poate avea coperti din canvas plastifiat sau din piele.

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)