Muzica nunta, formatii nunta, dj, foto, video, cvartet, dansatori, Cvartetul Arpeggione Formatii nunta, formatii muzica nunta, muzica nunta, taraf, dansatori, foto video nunta, cvartet Artisti, formatii, trupe, solisti, muzica usoara, muzica populara, dj, foto, video, formatii nunta, muzica nunta, cvartet Service calculatoare, mentenanta it, administrare retele si servere, reparatii laptop Materiale constructii, scule electrice, unelte, instalatii sanitare, fier, ciment, caramida, bca, polistiren, magazin online Instalare fibra optica, sudura fibra optica, mentenanta ISP, outsoucing telecom, servicii constructie infrastructura telecom, telecomunicatii

AMF alias Anamaria Ferentz


Descriere

Pasiune in toate formele ei

Nascuta in zodia de foc a sagetatorului, Anamaria Ferentz isi doreste ceva, isi fixeaza traiectoria, ocheste si trage direct la tinta, fara gres. In reteta ei de succes ingredientul principal este pasiunea ei nestavilita pentru viata, oameni, calatorii, si mai ales muzica.

A inceput sa cante de foarte mica, in scoala primara devenind solista corului scolii din orasul ei natal, Navodari, si in acelasi timp a facut parte dintr-un grup folcloric cu care si-a reprezentat orasul la "Cantarea Romaniei". Anamaria Ferentz a absolvit scoala populara de arta din Constanta, apoi i-a urmat facultatea Hyperion din Constanta, sectiunea actorie music-hall, timp in care a colaborat si cu teatrul de revista Fantasio. Ambitioasa din fire, si atat de activa incat nu s-a putut opri la o singura pasiune, Anamaria Ferentz a urmat si colegiul de medicina Carol Davila, fiind in acest timp si angajata operei din Constanta.

Pasiunea sa cea mai mare, si anume muzica, a impins-o catre Bucuresti, in dorinta de a isi intemeia o cariera muzicala de succes. Ochit, tintit, lovit: la Bucuresti ii intalneste pe George si pe Vik, impreuna cu care incepe proiectul dance Demmo. Chiar daca proiectul nu dureaza decat cativa ani, cei trei raman prieteni pe viata, si isi continua visele separat. Anamaria Ferentz nu s-a oprit la muzica, ci a cochetat si cu televiziunea, a jucat in seriale, a aparut in reclame, a colaborat in emisiuni, si nu s-a oprit nicio secunda. A surprins pubicul sau cu talente nebanuite, scriind chiar o carte pentru copii, "Oscar, minunatul meu catel", iar in cadrul emisiunii tv "Cireasa de pe tort" si-a incantat oaspetii nu numai cu minunatiile culinare pe care le-a pregatit ci si cu talentul sau de a picta, talent pe care ea il numeste mai mult un hobby, dar care poate cine stie cum Anamaria Ferentz il va lua intr-o zi in serios si va deschide o galerie de arta, cu muzica, pictura, si poate cine stie cum va descoperi pasiuni nebanuite si pentru fotografie, sculptura sau film. Ne putem astepta la orice din partea unei artiste atat de fresh, pentru ca a demonstrat ca daca si-a dorit ceva cu adevarat in viata, a reusit. Cea mai proaspata reusita a sa este ultimul album lansat pe 14 mai 2009, "Fresh", care o caracterizeaza intru totul: "Si cand respir o fac cu pasiune iar acum abia astept sa lansez pe piata noul meu album, unde abordez noi stiluri muzicale, care se impletesc perfect pentru a satisface cele mai rafinate urechi. Imi doresc sa evoluez pe zi ce trece, sa adopt stiluri care intra in concordanta cu felul meu de a fi. Doresc sa apar in fata celor ce ma plac si ma asculta, tot timpul altfel, sa descopere in mine evolutia si prospetimea unui artist pe gustul lor." declara artista pe websiteul sau oficial www.anamariaferentz.ro.

Despre numeroasele pasiuni ale Anei s-ar putea vorbi la infinit, deoarece ele nu se termina niciodata, artista fiind indragostita de viata si de toate minunile sale. Una din cele mai mari dorinte ale sale este sa calatoreasca in jurul lumii, innebunita fiind dupa calatorii. Ea spune ca este "experta in facutul bagajelor", mai ales spre concertele pe care le are de sustinut in tara pentru ca Anamaria Ferentz stie sa ne ofere un show live de calitate!

Comentarii

Adauga comentariu nou
( Nu va fii publicat )
(Ex: http://www.numesite.....)